Angelica

USA – Delstat 4 Georgia (lite Pennsylvania)

31 december

Ja vi spenderade Nyår i Big Canoe, Georgia. Hände inget speciellt faktiskt.. Lite för trist nyår för min smak, jag är van vid att de är 3-rätters middag, massa prat, olika spel, massa skoj helt enkelt.. Nyår va en godmiddag med pulled pork liknande kött, ris och god sallad, sen gick dom flesta vilade sig eller kollade på film.

Vi la oss en sväng i sängen och kikade på film, Alina somna en stund och Netlié kikade på ipaden. Sen badade iallfall Magnus och Netlié i bubbelpoolen, och de va en stor hit hos Netlié, dock varade de inte så länge eftersom klockan hade blivit 23:45 typ så dom fick gå upp så vi iallafall hann skåla in de nya året med vin (ja inte Netlié, hon fick cola). Alina sov så gott igenom allt, och vi stod på balkongen och kikade ut över skogen. Syntes tyvärr väldigt väldigt lite och lät inte mycke heller (vilket va rätt skönt), sen gick alla och la sig och sov. Gott nytt år

imageimageimage

 

1 Januari

Då blev vi (efter mycke om och men och suckande) barnlediga så att vi kunde gå på bio som vi blivit lovade innan vi åkte till Georgia. Såg den nya Star Wars… Vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen, den va helt okej men absolut ingen 10 poängare alls! Visserligen har jag inte sätt dom andra filmerna och är inte intresserad utav att göra de heller faktiskt.. Star Wars är inte min grej!

Efter bion så skulle vi ut och äta middag med svärfars dams syster och hennes man, sista kvällen i Georgia för vår del också.
Vi åt på nån typ Mexikans restaurang, men vi åkte så fort vi hade ätit klart, ingen av våra magar mådde speciellt bra faktiskt.

 

2 Januari

Denna morgon gick vi upp tidigt för att ta oss till flygplatsen i Atlanta och resa tillbaka till State College. Vi fick mellan landa i Philadelphia och byta till ett ännu mindre plan till State College, där Stefan väntade på oss så snällt 🙂

Tror vi bara hann komma hem till dom och va där i ca.20-30 min innan jag kände att jag MÅSTE få se människor, affärer, CIVILISATION!!!!
Så jag och Netlié tog bilen och åkte till shoppingcentret och där och då hittade jag min efterlängtade Michael Kors väska som jag blev så kär i!! 😀 Lycklig jag blev kan jag säga då jag letat sen dag 1 efter just denna ^^

Sen åkte vi tillbaka till svärmor igen och åt middag 🙂

image

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats