Angelica

Dagarna går för fort

Hänger knappt med längre 😱 helt sjukt va fort de går..

Tjejerna har haft sitt kalas, och de blev jätte lyckat! 😃 jätte många som kom och firade dom. Tack så jätte mycke för de! ❤️

 

Igår hade jag första inskolningsdagen med Netlié, hon har börjat förskoleklass på skolan nu. Stora tjejen 😃
Efter 45min så kom Netlié och bad mig ta en promenad för att hon ville vara själv 😄 Självklart lydde mamma order och tog en promenad. När jag sen kom tillbaka så suckade hon lite lätt och tyckte att jag kom tillbaka för snabbt (fastän jag va borta i ca,45min)
Hon är rolig den där 😂

Idag va de andra dagen på inskolningen, och då fick jag bara vara med i 30min, under deras första samling, sen när de va dags för stora samlingen med rekorn och så då fick jag inte vara kvar 😄 hahhaa.. Så då åkte jag hem.
Sen åkte jag Alina mamma och Mats till Partille, för lilla loppan kunde ju såklart inte ha sina gummistövlar längre 😱 Så vi for in på Skopunkten och hittade ett par stövlar och även ett par gympaskor till henne 😀 och gissa om hon blev glad när jag sen hämtade hem henne och hon fick se ☺️

Från och med måndag nästa vecka så ska lilla loppan åka skoltaxi hemifrån HELT SJÄLV!!! 😱
(inte riktigt ensam, de är fler barn på vår väg som ska åka med den också) Men de är sjukt va tiden går fort, helt plötsligt är hon så stor att hon kan åka själv till skolan 😱 Min lilla loppa! Vart har tiden tagit vägen..

 

Ikväll är min man på möte, och kommer hem sent 😕 Innebär middag själv med tjejerna dock 😉
Vi är dessutom hundvakt tills på torsdag då mamma och Mats kommer tillbaka hit igen. Dom ska bo på hotell två nätter och bara rå om varandra ☺️ De behöver dom!

 

imageimageimageimage

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats