Angelica

Japp de va ett tag sedan ….

Ja de går en stund mellan gångerna jag bloggar, främst för att de inte finns någon app för denna bloggen vilket betyder att jag måste logga in på internet och blogga, och de lyckas ofta strula för mig och de gör att jag ger upp..

What’s new?
Om en måndag fyller båda mina barn år, min stora tös fyller 6 år!!!! helt galet va tiden gått fort :O och min lilla tös blir 1 år!!
Va hände där lixom, vi kom ju nyss hem från bb med henne :O hahaha..  Hade mer än gärna stoppat tiden lite. Känns som att man inte riktigt hänger med längre!
Insåg förut att jag har haft mitt körkort i 2 år i juli, vilket innebär NO MORE PRÖVOTID KVAR!!! Wiiiiie…

 

Snart är de midsommar, och min stora tös längtar efter att få åka till mormor! Vi sitter ju lite som på nålar här hemma och inväntar ett sms från min kära syster att de är bebisdags, vilket också innebär en Stockholms resa! Dock så väntar vi på min syster så de är ju obestämt när resan blir av (sorry Caroline, inte meningen att lägga press på dig <3 ) 

Igår började Potatisfestivalen i Alingsås, så vi va hemma hos ett par vänner och grillade hemmagjorda hamburgare och sedan gjorde vi stan en sväng, käkade langos bland annat, Nettis fick åka lite karuseller och även vi vuxna körde radiobilarna, herregud va jag och Ullis skrattade 😀 hahaha jag hade så ont i magen efteråt men de va sjukt kul!
Idag har gubben åkt i väg och fiskat med en granne, så jag och tjejerna ska göra oss i ordning och röra oss mot Ullis för lite mat och en runda på stan igen. Mest för att fördriva tiden ^^

Regnar något så kopiöst nu så vi får ha regnkläderna på oss, jag som äger en regnjacka också :O hahaha.. de löser sig alltid!

 

Imorgon bitti bär de av mot Jönköping med den stora tösen, hon saknade mormor jätte mycke att hon häromdagen hade packat massa saker för att hon skulle flytta till mormor, jag hade skällt på henne för att hon hade sprayat nässpray i håret på Alina 2 gånger!!
Första gången förklarade jag att man använder de i näsan när man är förkyld osv, skällde ingenting.. Andra gången blev jag arg och skällde lite på henne och efter de skulle hon flytta till mormor ^^
Frågade henne hur de blir med skolan till hösten och så då, men då fick jag ett klockrent svar ifrån henne
”mamma, jag flyttar hem innan skolan börjar så de är lugnt” hahaha min älskade lilla stora tös!

 

Puss och Kram

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats